Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 14:36

Τα καρδιολογικά προβλήματα στο επίκεντρο επιστημονικής διημερίδας στο Αγρίνιο στις 14 και 15 Οκτωβρίου (Παρ 14 - Σαβ 15/10/2022)

Στο επίκεντρο ενδιαφέρουσας επιστημονικής εκδήλωσης στο Αγρίνιο θα βρεθούν τα καρδιολογικά προβλήματα. 

Επιστημονική διημερίδα με θέμα “Σύγχρονη προσέγγιση συνήθων καρδιολογικών προβλημάτων” θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο Συνεδριακό Κέντρο Αγρινίου στις  14-15 Οκτωβρίου 2022.

Πρόκειται για μια περιφερειακή επιστημονική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τα νοσοκομεία Αγρινίου και Σισμανόγλειο Αθηνών, το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται όχι μόνο στους καρδιολόγους αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Παράλληλα με την πανδημία από τον ιό Covid-19 εξελίσσεται διαχρονικά μια «πανδημία» που οφείλεται στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Η ενημέρωση του κοινού και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των υπηρετούντων την υγεία, συνιστά τον καλύτερο συνδυασμό για την πρόληψή των και θεραπεία.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τις εισηγήσεις της πρώτης ημέρας οι οποίες καλύπτουν μια ευρεία επιλογή θεμάτων. Την δεύτερη ημέρα θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον μάχιμο καρδιολόγο στην καθημερινότητά του, ενώ θα παρουσιαστούν και σχετικά περιστατικά.

Δείτε το πρόγραμμα της διημερίδας ΕΔΩ.

Όλοι οι ομιλητές ΕΔΩ.

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα