Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 18:18

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού - Λεβαδειακού (Κυρ 6/11/2022 16:00)

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό (Κυριακή 06.11.2022, ώρα έναρξης 4.00 μ.μ.), στηρίζοντάς την να διεκδικήσει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μειωμένες και η αγορά τους γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/).

Για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, την Κυριακή θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10.00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά εισιτηρίου από τα εκδοτήρια είναι αναγκαία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Δεν γίνονται δεκτά μετρητά.

Αναλυτικά οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 14 ευρώ

Θύρα 2: 14 ευρώ

Θύρα 4Α12 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 6: 7 ευρώ

Θύρα 7: 7 ευρώ

Η Θύρα 3 θα φιλοξενήσει παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων

Ο… αγαπημένος διαιτητής του Παναιτωλικού, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου, επιστρέφει! Με VAR τον άλλο… αγαπημένο Θανάση Τζήλο!

Τα περσινά του κατορθώματά τους έμειναν στην ιστορία. Φέτος ο Ευαγγέλου ήταν διαιτητής στον αγώνα της πρεμιέρας ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0. Μετά 4ος στον αγώνα Παναιτωλικός – Βόλος 2-3, στον οποίο VAR ήταν ο επίσης… αγαπημένος, ο Τζήλος. Την Κυριακή ο Ευαγγέλου έρχεται ξανά στο Αγρίνιο να διευθύνει ως πρώτος διαιτητής την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Λεβαδειακός, στην οποία VAR ορίστηκε ο Τζήλος.

Βοηθοί θα είναι οι Σαμοϊλης (Αθηνών) – Πάτρας (Μακεδονίας) και 4ος ο Μαλούτας (Ημαθίας).

agrinio-sports.gr

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 18:09
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα