Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 18:38

Η έκθεση ζωγραφικής «Ανατροφοδότηση» της Σοφίας Κατσαρού στην «Ταξιδεύουσα» (Εγκαίνια Παρ 11/11 διάρκεια εως Παρ 2/12/2022)

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου τα εγκαίνια

Την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ανατροφοδότηση» της Σοφίας Κατσαρού φιλοξενεί η ΚΟΙΝΣΕΠ «Ταξιδεύουσα» στο χώρο της (Θ. Γρίβα 11) στο Αγρίνιο. Τα εγκαίνια της έκθεση θα γίνουν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:30, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 2 Δεκεμβρίου 2022. Ώρες επισκέψεων: 10:00-13:00 και 18:00-21:00. «Ανατροφοδότηση» είναι η συνεχής πληροφορία οποιουδήποτε συστήματος με νέα στοιχεία, τα οποία αναπροσαρμόζονται στα περιβάλλοντα τα οποία συνεχώς μεταβάλλονται και ανανεώνονται.

Σοφία Κατσαρού (αυτοβιογραφία)

Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα, κατοικώ στο Αγρίνιο και έχω σπουδάσει στην Σχολή Καλών Τεχνών της Ρώμης. Έχω καταρτιστεί στην μεθοδολογία «Τέχνη και Μουσική»(Sentire l’arte) της ήδη αρμόδιας για τη εποπτεία των πολιτιστικών αγαθών της Βενετίας κ. Silvia Gramigna. 1o επίπεδο πιστοποίησης στη συμβουλευτική και θεραπεία μέσω της Τέχνης (Artherapy), με σύμβουλο την κ. Isabella Piombo, στην ASPIC της Ρώμης.

Ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στη διδακτική της τέχνης στο Μουσείο Borghese της Ρώμης με την εποπτεία της κ. Paola Mangia και στα πολιτιστικά κέντρα της Πάτρας και του Αγρινίου σε συνεργασία με την κ. Κλεοπάτρα Δίγκα και τον κ. Χρήστο Γαρουφαλή και σε Μουσεία και πολιτιστικά κέντρα του εξωτερικού.

Έλαβα μέρος στις συλλογικές εκθέσεις, στην γκαλερί «Νεώριο», στην 1 Έκθεση Αιτωλοακαρνάνων Εικαστικών στο Αγρίνιο και στην «Fiera di Soligo» στην Ιταλία.

Εργάζομαι ως δασκάλα εικαστικών σε Δημοτικά Σχολεία του νομού μας.

agriniovoice.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα