Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 20:05

Η ταινία "EVIL PRESENCE 2" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Παρ 2/12/2022 21:30)

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, στις 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ η προβολή της ταινίας των Αγρινιωτών Αφων Μπαϊρακτάρη :

Η είσοδος είναι ελεύθερη

EVIL PRESENCE 2

Ο Τζων Χάιπερ, ελληνογερμανός επιτυχημένος πράκτορας, αναλαμβάνει μαζί με τον συνεργάτη του να συνοδεύσουν τον καταξιωμένο καθηγητή ψυχιατρικής Δ. Μαρσαρίδη να παραχωρήσει συνέντευξη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Τα όσα ακούει ο Τζων στη συνέντευξη από το στόμα του γιατρού και τα γεγονότα που ακολουθούν καθώς τον επιστρέφουν σπίτι, είναι σοκαριστικά. Αντιλαμβάνονται σύντομα ότι βρίσκονται ανάμεσα σε μια τεράστια σύγκρουση μεταξύ Καλού και Κακού, με μόνο στόχο πλέον να σώσουν τις ζωές και τις ψυχές τους. Μόνος σύμμαχος και οδηγός τους ένας μυστηριώδης άντρας, ο οποίος γνωρίζει πολλά περισσότερα για την κατάσταση...

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπαϊρακτάρης 

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Μπαϊρακτάρης, Λευτέρης Μπαρλίκας, Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Γιάννης Ράπτης, Χρήστος Βασιλογιάννης, Κυριάκος Δελής, Ιφιγένεια Νταβαρίνου, Κατερίνα Καζαντζή, Νίκος Σώζος, Ηλίας Στεφανίδης, Γιώργος Τσίρκας, Χριστίνα Ιωσηφίδου κ.α.

Ώρα προβολής: Παρασκεή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 9:30 μ.μ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 20:27
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα