Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 01:14

Ο Πάνος Μπούσαλης Live στο Cafe-BBQ-Bar "Διόσκουρoι" στο Αγρίνιο (Σαβ 3/12/2022 21:30)

Το Σαββατόβραδο 3 Δεκέμβρη θα έχουμε κοντά μας στο Αγρίνιο και στους Διόσκουρους τον αγαπημένο Πάνο Μπούσαλη. Έναν καλλιτέχνη ολοκληρωμένο. Συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή με το δικό του ξεχωριστό στίγμα. Θεωρούμε αυτή τη βραδιά μια παροχή για όλους τους φίλους της καλής Μουσικής. Θα έχουμε στις αποσκευές μας τις δημιουργικές συνεργασίες του με τον πατριώτη μας Λίνο Κόκοτο, με τον Χρήστο Λεοντή, με τον Σταύρο Ξαρχάκο και βέβαια τις προσωπικές του δημιουργίες. Δεν μας δίνεται κάθε μέρα αυτή η δυνατότητα φίλες και φίλοι. Μην το χάσετε.

Τί λόγια να πούμε εμείς για αυτό τον καλλιτέχνη. Διαβάστε το βιογραφικό του, μπείτε στο κανάλι του στο youtube. Εμείς ένα ευχαριστώ να πούμε στον Πάνο Μπούσαλη για την αποδοχή της πρόσκλησης μας.

"Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και μεγάλωσε στο χωριό Νιάτα του Νομού Λακωνίας. Φοίτησε κλασική κιθάρα στο Απολλώνιο Ωδείο. Είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης της σχολής των Μηχανολόγων Μηχανικών και έχει επιμορφωθεί (Ε.Κ.Π.Αθηνών & Πανεπιστήμιο του Maryland) στο αντικείμενο των πολιτισμικών σπουδών και στη διοίκηση πολιτισμικών μονάδων.

Έχει εκδώσει δύο προσωπικούς δίσκους (Γκέμμα , Σεμπρεβίβα) και πολυάριθμα singles, ενώ έχει πραγματοποιήσει αξιόλογες δισκογραφικές συμμετοχές (Βορεινό παράθυρο, Χάλκινα φεγγάρια, Κάραβος, Ταξιδεύουν τα στιχάκια μου, Πέταγμα, Ο γύρος του θριάμβου κ.α.).

Έχει βραβευθεί στο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών ‘’Νικόλας Άσιμος’’. Έχει συνεργαστεί με τους Θάνο Μικρούτσικο, Λίνο Κόκοτο, Χρήστο Λεοντή, Σταύρο Ξαρχάκο, Μαρία Φαραντούρη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νεοκλή Νεοφυτίδη κ.α.

Έχει μελοποιήσει Γιάννη Ρίτσο, Μανόλη Αναγνωστάκη, Νικηφόρο Βρεττάκο, Ναπολέων Λαπαθιώτη, Κώστα Καρυωτάκη, Αντρέα Παγουλάτο, Γιολάντα Πέγκλη, Βέρα Βασιλείου- Πέτσα, Στέλλα Βλαχογιάννη κ.α.

Έχει δώσει μουσικές παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο καθώς και στο Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ, Νέα Υόρκη, Τορόντο, Κάτω Ιταλία.

Διδάσκει στην χορωδία της Ακαδημίας Πλάτωνος "Αξιοθέα".

Έχει γράψει μια ποιητική συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άπαρσις με τον τίτλο " Η κουδουνίστρα του Ήλιου".

 

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ

Café | BBQ bar | Events | Outdoor seating
☆ Artspace | Community ☆
Ά Πάροδος Μεσολογγίου 1, Agrínio, Greece
Τηλ: 697 447 3540
 
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα