Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:57

Ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση της Ομάδας Τοπικής Δράσης της Τριχωνίδας ΑΕ στο Θέρμο (Πεμ 8/12/2022 11:00 πμ)

Ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση της Ομάδας Τοπικής Δράσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η οποία αφορά τη συμμετοχή του Δήμου στην περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων ΤΑΠΤοΚ – LEADER» της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε.

Η ανακοίνωση του δήμου Θέρμου:

«Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θέρμου ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. με τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα, με στελέχη του Δήμου και με συμμετοχή επενδυτικού κοινού, εκπροσώπων φορέων αλλά και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορά τη συμμετοχή του Δήμου Θέρμου στην περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων ΤΑΠΤοΚ – LEADER» της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-77-4.1 του στρατηγικού σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027, η οποία αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/10/2022.

Καλούνται να λάβουν μέρος οι εκπρόσωποι φορέων, τα αιρετά μέλη του Δήμου, το επενδυτικό κοινό και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες στον σύνδεσμο της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ, εδώ: https://www.trihonida.gr/diavouleusi-neo-leader/

agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα