Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:57

Ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση της Ομάδας Τοπικής Δράσης της Τριχωνίδας ΑΕ στο Θέρμο (Πεμ 8/12/2022 11:00 πμ)

Ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση της Ομάδας Τοπικής Δράσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η οποία αφορά τη συμμετοχή του Δήμου στην περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων ΤΑΠΤοΚ – LEADER» της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε.

Η ανακοίνωση του δήμου Θέρμου:

«Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θέρμου ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. με τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα, με στελέχη του Δήμου και με συμμετοχή επενδυτικού κοινού, εκπροσώπων φορέων αλλά και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορά τη συμμετοχή του Δήμου Θέρμου στην περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων ΤΑΠΤοΚ – LEADER» της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-77-4.1 του στρατηγικού σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027, η οποία αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/10/2022.

Καλούνται να λάβουν μέρος οι εκπρόσωποι φορέων, τα αιρετά μέλη του Δήμου, το επενδυτικό κοινό και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες στον σύνδεσμο της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ, εδώ: https://www.trihonida.gr/diavouleusi-neo-leader/

agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

PRESTIGE CAFE ΑΓΡΙΝΙΟ DELIVERY

ΠΑΓΩΤΑ FRIKOM ΜΠΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΟΠΥ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ