Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 21:04

Σύνδεσμος Γεωπόνων Ν. Αιτωλίας & Ακαρνανίας: Πρόσκληση Μελών σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Αγρίνιο (Κυρ 18/12/2022 09:00 πμ)

Προς: 'Ολα τα μέλη

Πρόσκληση

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Αιτωλίας & Ακαρνανίας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18-12-2022 και ώρα 9:00 πμ στο Ξενοδοχείο «Premier» στο Αγρίνιο (πρώην Alexander — οδός Καλλέργη και Γληνού)

Η Γενική Συνέλευση της 18/12/22 Θα είναι η 2η (σύμφωνα με το καταστατικό) και τελική (για οικονομία χρόνου) αφού στην 1η στις 11-12-2022 αναμένεται μη επίτευξη απαρτίας.

Θέματα της ΓΣ :

• Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ., το οποίο θα εκτελέσει και χρέη Εφορευτικής Επιτροπής.

• Απολογισμός πεπραγμένων'απερχόμενου ΔΣ

• Οικονομικός απολογισμός για το έτος , προϋπολογισμός, ανακοίνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής

• Εκλογή των νέων διοικητικών οργάνων του Συνδέσμου μας ( Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή , αντιπροσώπων ΠΟΣΓ κλπ) .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Αιτήσεις υποψηφίων για τα αξιώματα υποβάλλονται εγγράφως στο ΔΣ το αργότερο δύο (2) μέρες πριν τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Επίσης υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν και στο προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών, μέχρι την ώρα της εκλογής της Εφορευτικής Επιτροπής. Οι υποψηφιότητες είναι δυνατόν να υποβληθούν είτε ομαδικά είτε ατομικά.

Σύνδεσμος Γεωπόνων Ν. Αιτωλίας & Ακαρνανίας
Κτίριο Γεωρ. Σεφέρη 2, 2ος Όροφος Σχολή Γεωπονικών Επιστημών,
Πανεπιστημίου Πατρών Αγρίνιο 301 31 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αγρίνιο 9/12/2022
Αριθμ. Πρωτ. 22

 

 

 

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα