Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 10:54

Περιοδείες του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανίας από 16 έως 19 Δεκεμβρίου 2022

Η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, συνεχίζοντας την πολύμορφη δραστηριότητά της, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 16 Δεκέμβρη:

Η ΚΟΒ Νοσοκομείου Αγρινίου και η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, διοργανώνουν στις 11πμ, περιοδεία στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με επικεφαλής το Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Στη διάρκεια της περιοδείας θα γίνει συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων και την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του νομού.

Σάββατο 17 Δεκέμβρη:

Η ΚΟΒ Τριχωνίδας του ΚΚΕ, διοργανώνει συνεστίαση στο Καινούργιο, στις 9μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Χαραυγή». Θα χαιρετήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κυριακή 18 Δεκέμβρη:

Η ΚΟΒ Μεσολογγίου του ΚΚΕ, διοργανώνει συνεστίαση στη 1μμ, στην αίθουσα «Ραδιομέγαρο» στο Μεσολόγγι. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 19 Δεκέμβρη:

Η ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου & η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση-σύσκεψη, στις 7 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής ενότητας Αγ. Κωνσταντίνου (παλιό δημοτικό σχολείο). Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 10:56
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα