Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 19:29

Διεθνής διαδικτυακή διημερίδα με την συμμετοχή των εκπαιδευτήρια “Παναγία Προυσιώτισσα” από το Αγρίνιο (Σαβ 17 - Κυρ 18/12/2022)

Ξεκινά η διεθνής διαδικτυακή διημερίδα με τίτλο «Πολιτισμός και Περιβάλλον» αύριο 17/12 και θα διεξαχθεί και την επομένη 18/12 με συνδιοργανωτή το Γραφείο Εκπαίδευσης Γιοχάνεσμπουργκ στο οποίο θα συμμετέχει και τα εκπαιδευτήρια “Παναγία Προυσιώτισσα” από το Αγρίνιο, ενώ εισήγηση στην διημερίδα θα κάνει και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.  

Την διαδικτυακή διημερίδα διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με το ερευνητικό κέντρο ΤΗΜΕΝΟΣ και το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας, το Γραφείο Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ και η Ομοσπονδία εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Αμερικής.

Η Διημερίδα αποτελείται από 3 θεματικούς άξονες

1.       “Πολιτισμική κληρονομιά και Περιβάλλον” (1η μέρα)

2.       “Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση” (2η μέρα)

3.        “Καινοτόμες/ψηφιακές τεχνολογίες στην υπηρεσία του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος” (2η μέρα)

Σε κάθε θεματικό άξονα θα υπάρχουν ομιλίες-εισηγήσεις και παρουσιάσεις project σχολείων.

Η Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Διημερίδα ακολουθώντας τις πληροφορίες της 2ης σελίδας του Προγράμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ώρα Ελλάδας. Ενναλακτικά εδώ: https://conference.mysch.gr/

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα