Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 00:37

Αγρίνιο: Παρουσιάζεται το βιβλίο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών "ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ" στον χώρο της Λαχαναγοράς (Τετ 21/12/2022 17:30)

Η Ευτυχία Πατσιαλού σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ ΕΞΑΣΚΗΣΙΣ, θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών "ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ" από τις Χρόνος Εκδόσεις, σε εικονογράφηση του Γιώργου Καραγεώργη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Λαχαναγοράς Αγρινίου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 05:30 μ.μ.

Τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους καρτέλες από το βιβλίο και θα διασκεδάσουν με μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Από το ΚΔΑΠ ΕΞΑΣΚΗΣΙΣ θα πραγματοποιηθούν τα εξής: face painting, photobooth, κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών και διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Τι είναι άραγε "ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ";

Είναι ένα παραμύθι; Είναι ένα τραγούδι; Είναι ένα παιδικό βιβλίο κατασκευών; Είναι ένα βιβλίο για τη μουσική και τις νότες, για τα χρώματα και τις αισθήσεις;
Πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο περιέχει ένα έμμετρο παραμύθι και στις 16 του καρτέλες, συνδυάζει όλα τα παραπάνω.
Πρόκειται επίσης για καρτέλες γνωσιακής και καλλιτεχνικής απασχόλησης παιδιών και με τα υλικά που περιέχει η κάθε συσκευασία, βοηθά το παιδί να αισθανθεί, να χρωματίσει, να μάθει, να συνδυάσει, να κατασκευάσει, να φανταστεί. Να μάθει να χρησιμοποιεί άχρηστο υλικό και να του δίνει ζωή.
Το βιβλίο ζωντανεύει τρισδιάστατα, αριθμείται και δένεται χειροποίητα και μοναδικά, με τον τρόπο που προτιμά το κάθε παιδί ξεχωριστά.
Είναι ένα βιβλίο για παραμυθένιες δημιουργίες στο σχολείο και στο σπίτι, απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του έμπειρου παιδαγωγού και του συνειδητοποιημένου γονιού.

"Γιατί μόνο ο ΧΡΟΝΟΣ κάνει πολύτιμες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ."

Σημείωσεις:

1.Παρακαλούνται τα παιδάκια που έχουν ήδη το βιβλίο και το έχουν δουλέψει, να το φέρουν στην εκδήλωση για να το παρουσιάσουν στο κοινό.
2.Τα παιδιά που έχουν μικρά μουσικά όργανα, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν, μπορούν να τα έχουν μαζί τους, για τα μουσικοκινητικά παιχνίδια μας.
3.Στο ατομικό σας σακουλάκι, μπορείτε να έχετε μαζί σας άχρηστο υλικό από το σπίτι σας, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για τηυν κατασκευή καρτέλων από το βιβλίο.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα