Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 12:31

Αγρίνιο: Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών την Πέμπτη (2/3/2023) στο Παπαστράτειο

Εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο την Πέμπτη 2 Μαρτίου, στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Η αιμοδοσία που οργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Νοσοκομείο Αγεινίου θα πραγματοποιείται από τις 16:30 – 20.30 της Πέμπτης.

Καλούνται οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις να προσέλθουν καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Στις δύσκολες αυτές στιγμές της Εθνικής τραγωδίας που βιώνουμε, είναι επιτακτική ανάγκη για την αμέριστη βοήθειά μας προς τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος κοντά στα Τέμπη.

Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των τραυματιών που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία της χώρας μας.

Την ΠΕΜΠΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. στην Πλατεία Παναγοπούλου 4 στο Αγρίνιο κατά τις απογευματινές ώρες 16.30 μέχρι 20.30.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και κάθε υγιή πολίτη, ηλικίας 18-65 ετών, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ, να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπο.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
  • ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ)

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες. γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα μέτρα και αποστάσεις, ώστε να “Μείνουμε Ασφαλείς”

Στις δύσκολες στιγμές ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

*Φωτογραφία αρχείου

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα