Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 12:18

"SHAZAM! 2 Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" & "INSIDE" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 16 -Τετ 22/3/2023)

Στον Δημοτικό κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ»  από την Πέμπτη 16 έως και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 θα προβληθούν οι ταινίες:

1) SHAZAM! 2 Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Ώρες προβολής : 7:00 μ.μ. καθημερινά

Στην ταινία “SHAZAM! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ” συνεχίζεται η ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη “SHAZAM” μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, τον Shazam.

   

Σκηνοθεσία:

David F. Sandberg

Ηθοποιοί:

Grace Caroline Currey, Lucy Liu, Zachary Levi, Meagan Good, Helen Mirren, Adam Brody, Marta Milans, Rachel Zegler, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Asher Angel, Ross Butler

Διάρκεια:

130 λεπτά

2) INSIDE

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΣΟΥΠΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ WILLEM DAFOE

Ώρα προβολής : 9:30 μ.μ.

Το ευρύχωρο hi-tech νεοϋρκέζικο ρετιρέ με πανοραμική θέα στον ορίζοντα της πόλης είναι διακοσμημένο με πολυτελή έπιπλα και πολύτιμους πίνακες. Τη στιγμή που ο ληστής έργων τέχνης Νίμο προσγειώνεται από ένα ελικόπτερο, απενεργοποιεί το σύστημα συναγερμού και εισβάλλει, ο χώρος είναι λουσμένος στο γαλήνιο φως του ήλιου. Αναζητά πέντε πίνακες του Egon Schiele, λείπει όμως η αυτοπροσωπογραφία, που υποτίθεται ότι κρέμεται στην κρεβατοκάμαρα. Λίγο μετά, και όταν το υψηλής τεχνολογίας σύστημα ασφαλείας δεν μπορεί πλέον να αφοπλιστεί, η παγίδα κλειδώνει. Ο Νίμο αναζητά διέξοδο, αλλά η βλάβη στο ιδιαίτερα ευφυές σύστημα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Έχει περάσει ήδη αρκετός χρόνος από την τελευταία επαφή με τους συνεργούς του, και είναι πλέον σίγουρος ότι δεν έχει ειδοποιηθεί κανείς άλλος. Ο Νίμο έχει εγκλωβιστεί, μόνος με τις οθόνες της κάμερας παρακολούθησης, όπου εναλλάσσονται ματιές σε άδειους διαδρόμους, τον θυρωρό και την καθαρίστρια που εμφανίζεται περιστασιακά. Οι ώρες γίνονται μέρες και οι μέρες γίνονται εβδομάδες και μήνες. Παγιδευμένος  σ’ ένα χρυσό κλουβί, ο ήρωάς μας αγγίζει τα φυσικά και συναισθηματικά του όρια. Καλείται τώρα να επιστρατεύσει όλη την οξυδέρκεια και την εφευρετικότητά του, προκειμένου να επιβιώσει.

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βασίλη Κατσούπη αποτελεί μια υπαρξιακή εξερεύνηση των ανθρώπινων αναγκών και της ουσιαστικής αξίας της τέχνης και της πολυτέλειας για την ανθρώπινη ζωή.
Ο Γουίλεμ Νταφόε είναι απόλυτα πειστικός στο ρόλο του κλέφτη έργων τέχνης που αφήνεται στην τύχη του, χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο, σε μια αγωνιώδη μάχη με ένα ρετιρέ που από όνειρο μετατρέπεται σε εφιάλτη…


Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσούπης

Σενάριο: Μπεν Χόπκινς, σε μια ιδέα του Βασίλη Κατσούπη

Παίζουν: Γουίλεμ Νταφόε, ΕλίζαΣτούικ, Τζιν Μπέρβουτς

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα