Τετ, 5/10/2022  17:50 
elenfrdeitru
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 16:53

Μεσολόγγι: Έκθεση των έργων του Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής και Φωτογραφίας. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 20.00 τα εγκαίνια

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων μαθητών και μαθητριών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Φωτογραφίας ο οποίος διοργανώθηκε από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και εντάχθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Η έκθεση βρίσκεται ωστόσο στη διάθεση των επισκεπτών ήδη από χθες Τρίτη 8 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή με τις ζωγραφιές των μαθητών να υπερβαίνουν τις 150 και δεκάδες φωτογραφίες να ανεβαίνουν σε σχετικό προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο Instagram με το όνομα «Messolonghi_2021».

Ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που έδινε την ευκαιρία στους μαθητές να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν, να αποτυπώσουν σκηνές, τοπία, μέρη όπου είχαν εκτυλιχθεί μεγάλα γεγονότα στην προσπάθεια των Ελλήνων για απελευθέρωση.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Πέμπτης 10/6 θα βραβευθούν και οι διακριθέντες μαθητές. Το επόμενο διάστημα θα δοθούν Έπαινοι σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, κατόπιν συνεννόησης με τα σχολεία τους.

Στην έκθεση του έργων του Μαθητικού Διαγωνισμού, «πρωταγωνιστεί» η νέα γενιά του τόπου μας. Ας την ενθαρρύνουμε!  

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 14:47
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα