Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 17:35

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε. στο Αγρίνιο (Τετ 19 - Σαβ 22/4/2023)

Με πρωτοβουλία του ΤΕΕ Ν. Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνεται το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε. στο Αγρίνιο, από την Τετάρτη 19/04/2023 έως και το Σάββατο 22/04/2023.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο της εν λόγω διοργάνωσης θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Αιτωλοακαρνανία κοινή σύσκεψη των Προέδρων όλων των Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε. της χώρας, παρουσία του Προέδρου του κεντρικού Τ.Ε.Ε κ. Γ. Στασινού. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα κοινά ζητήματα των Μηχανικών και οι τρόποι αντιμετώπισης τους, καθώς και η δυνατότητα σύστασης κοινών ομάδων εργασίας για διαπεριφερειακά τεχνικά θέματα.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν με ομάδες μπάσκετ τα Περιφερειακά Τμήματα α)Αιτωλοακαρνανίας, β) Ανατολικής Μακεδονίας, γ)Ηπείρου, δ)Ανατολικής Κρήτης, ε)Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και στ) Κεντρικής Μακεδονίας.  Τέλος, η διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε. θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα