Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 14:01

Η ταινία "Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο" με ελεύθερη είσοδο στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Κυρ 30/4/2023 11:00 π.μ.)

Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο/ Rocca changes the world στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄ την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στις 11:00 π.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ταινία προβάλλεται στα γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους

Θαρραλέα, αστεία και μοναδική: αυτή είναι η Ρόκα. Είναι έντεκα χρόνων και ζει μια μάλλον, ιδιαίτερη ζωή. Όσο ο μπαμπάς της την κοιτάζει από ψηλά –αφού είναι αστροναύτης σε αποστολή στο διάστημα–, η Ρόκα ζει μόνη με το σκιουράκι της και πηγαίνει σε κανονικό σχολείο για πρώτη φορά στη ζωή της. Ο ανέμελος και αντισυμβατικός τρόπος ζωής της την κάνει να ξεχωρίζει αμέσως ανάμεσα στους συμμαθητές της. Με γενναιότητα αντιμετωπίζει τους νταήδες της τάξης, γιατί πρώτα και πάνω απ’ όλα η Ρόκα υπερασπίζεται τη δικαιοσύνη. Γι’αυτό, άλλωστε, γίνεται φίλη με τον άστεγο Κάσπαρ και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ταυτόχρονα, παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για να κερδίσει την καρδιά της γιαγιάς της.

Σκηνοθεσία: Katja Benrath

Ηθοποιοί: Luna Marie Maxeiner, Caspar Fischer Ortmann, Luise Richter, Leo Knizka, Barbara Sukowa, Fahri Yardim, Mina Tander, Michael Maertens, Cordula Stratmann, Detlev Buck, Volker Bruch

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα