Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 11:39

PHOTOPOLIS: Περίπατος στο Θέρμο - Πετροχώρι, δωρεάν λεοφωρείο απο Αγρίνιο (Κυρ 14/5/2023)

Το ΙΔΕΑΠΘ σε συνεργασία με τον δήμο Θέρμου και το Photopolis Festival διοργανώνει την Κυριακή 14 Μαΐου περιπατητική διαδρομή με σκοπό την φωτογράφηση  του αστικού και περιαστικού τοπίου, των ανθρώπων, της ατμόσφαιρας και του πολιτισμού της περιοχής Θέρμου και Πετροχωρίου.

Για όσους διαμένουν στην περιοχή του Αγρινίου ο δήμος Θέρμου θα διαθέσει δωρεάν λεωφορείο για μεταφορά από το Αγρίνιο στο Θέρμο και επιστροφή.

Ξεκίνημα της διαδρομής από το αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου ώρα 09:00. Αναχώρηση του λεωφορείου από το Αγρίνιο ώρα 08:00.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το λεωφορείο στην ιστοσελίδα https://photopolis/thermo, στο  τηλέφωνο 6977904118 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ

08:00 Για όσους έρθουν από Αγρίνιο συγκέντρωση και αναχώρηση με το Λεωφορείο από το χώρο μπροστά στον σταθμό του τρένου, οδός Μαβίλη.

09:00 Συγκέντρωση επιβατών λεωφορείου και όλων των υπολοίπων έξω από το αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου και αναχώρηση μέσω μονοπατιού για Πετροχώρι.

11:30 Αναχώρηση όλων με το λεωφορείο από Πετροχώρι για Θέρμο. Συνέχιση φωτοβόλτας με κυκλική διαδρομή στην πόλη του Θέρμου.

Ελεύθερος χρόνος για φωτογράφηση, καφέ, φαγητό.

15:00 Αναχώρηση από Θέρμο για Αγρίνιο

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 11:40
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

Εκδηλώσεις Σήμερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων