Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 13:30

Εκδήλωση Λήξεως Πνευματικών Ευκαιριών του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου 2023 (Κυρ 14/5/2023 20:30)

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στις 8.30 το απόγευμα, ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Χριστιανικής Αγάπης» που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του ναού αφιερωμένη στο χαρμόσυνο μήνυμα της αναστάσεως και στην ελληνορθόδοξη παράδοση του τόπου μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της λήξεως όλων των πνευματικών ευκαιριών που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου για την περίοδο 2022/2023, καθώς και με την ευκαιρία του πέρατος των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», τα οποία εφέτος παρακολούθησαν 160 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου και στα οποία δίδαξαν 26 εθελοντές καθηγητές.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  1. Αναστάσιμους ύμνους από τη Βυζαντινή χορωδία των Ιεροψαλτών και των μαθητών του τμήματος εκμάθησης Βυζαντινής Μουσικής, μαζί με το γυναικείο τμήμα, που θα ψάλλουν και θα τραγουδήσουν με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.
  2. Τραγούδια από τη χορωδία του κατηχητικού με συνοδεία του τμήματος εκμάθησης κιθάρας, αφιερωμένα στην ελληνορθόδοξη παράδοση του τόπου μας με ελπιδοφόρο μήνυμα.
  3. Απονομή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Δαμασκηνό των επαίνων στους εθελοντές καθηγητές που πρόσφεραν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο τη φετινή χρονιά.
  4. Παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια από ζωντανή ορχήστρα και χοροί, αφού για τον Χριστιανό όλα επιτρέπονται εκτός της αμαρτίας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να έρθετε σε αυτό το Χριστιανικό πανηγύρι.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα