Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 13:33

PHOTOPOLIS: Φωτοβόλτα στην περιοχή Γιδομανδρίτη Θέρμου (Κυρ 28/5/2023)

Το ΙΔΕΑΠΘ σε συνεργασία με τον δήμο Θέρμου και το Photopolis Festival διοργανώνει την Κυριακή 28 Μαΐου 2Η  εκδρομή με σκοπό την φωτογράφηση  του παραποτάμιου τοπίου με τις ποικίλες εναλλαγές καθώς και ανθρωπογενών δημιουργημάτων πέριξ του Γιδομαντρίτη, παραπόταμου του Εύηνου ποταμού.

Η φωτογράφηση θα γίνει με αφορμή τον εν εξελίξει φωτογραφικό διαγωνισμό του Photopolis Festival, με θέμα την Ορεινή Τριχωνίδα, από τον οποίο οι 40 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν σε έκθεση στο Θέρμο τον Αύγουστο.

Δεν θα υπάρξει πεζοπορική διαδρομή, καθώς η φωτογράφηση θα γίνει σε επιλεγμένα σημεία, από τον συνοικισμό Τριανταφυλλέικα κοντά στη συμβολή του Γιδομανδρίτη με τον Εύηνο ως τους οικισμούς Άγιος Θεόδωρος και Αμπέλια της Κοινότητας Κοκκινόβρυσης, με συνεχείς στάσεις των αυτοκινήτων. Συντονιστής και ξεναγός μας θα είναι ο κ. Νίκος Κωστακόπουλος, γνώστης της περιοχής!

Η εκδρομή θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα και η αναχώρηση από Αγρίνιο θα γίνει ώρα 08:00 από το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι (οδός Γαλάνη 4 και Ηρώων Πολυτεχνείου, Πλατεία Χατζοπούλου). Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλέφωνο 6977904118.

Οσοι ξεκινήσουν από το Θέρμο θα γίνει συνάντηση και ξεκίνημα από την πλατεία Θέρμου ώρα 09:00.

Επιστροφή στο Αγρίνιο υπολογίζεται περί ώρα 15:00.

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα