ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 21:57

Παρουσιάζεται στο Αγρίνιο το βιβλίο "Το πλάσμα με τις δύο σκιές" του συγγραφέα Zephy Ross (Τρι 20/6/2023 19:00)

Οι Editions Momentum σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου φαντασίας: "Το πλάσμα με τις δύο σκιές" του συγγραφέα Zephy Ross.

H ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο FABRIQUE DU CAFE στις 20 Ιουνίου στο Αγρίνιο (διεύθυνση Ανδρέα Παναγόπουλου 4) ώρα 7 μμ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τίτλος: Tο Πλάσμα με τις Δύο Σκιές

Συγγραφέας: Zephy Ross

Μυθιστόρημα Φαντασίας / Εκδόσεις Momentum 2023

Σελίδες: 440 / Τιμή: 15,90 ευρώ

ISBN: 978-618-5639-09-9

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ξένος σε ξένη γη ο Φοίνικας, ο άνθρωπος με το σημάδι του δαίμονα στο αίμα του, παγιδεύτηκε στον Κόσμο του Έλικα περνώντας μια αλλόκοσμη πύλη: τώρα αναγκάζεται να υπηρετεί τον δολοπλόκο άρχοντα Μαυρογέρακα, και περιμένει να κριθεί η μοίρα του από το γέννημα της Νύχτας, τον απρόβλεπτο Εφιάλτη, που ετοιμάζεται να ανατρέψει τα πάντα ώστε να ξαναγεννηθεί το ανθρώπινο είδος σε αυτόν τον κόσμο όπου είχε κάποτε εκλείψει.

Όλες οι πλευρές –ξωτικά, ουνχ, κολαστές, καλικάντζαροι, μάγοι και μάγισσες, πολέμαρχοι και βασίλισσες–, παίρνουν σταδιακά τη θέση τους στη σκακιέρα της τελικής σύγκρουσης, πότε σύμμαχοι και πότε αντίπαλοι. Ανάμεσά τους, ο ανελέητος Χαμαιλέων με τα τρομερά όπλα που σπέρνουν τον θάνατο.

Ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χαθεί; Ποια μυστικά από το παρελθόν θα ξαναζήσουν στο φως όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου; Ποιο είναι το πλάσμα με τις δύο σκιές, που θα αναδυθεί μέσα από την καταστροφή και τη βία;

Στην κορύφωση της μάχης, ο Φοίνικας θα αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερό του εχθρό: το δικό του παρελθόν… Γιατί όπως λέει και ένα ρητό των ξωτικών:

«Για να γράψεις πρέπει να σβήσεις,
για να σβήσεις πρέπει να ασχοληθείς,
για να ασχοληθείς πρέπει να έχεις κάτι να πεις».

«Το Πλάσμα με τις Δύο Σκιές» αποτελεί το δεύτερο βιβλίο της σειράς επικής φαντασίας «Ο Κόσμος του Έλικα».

Ο Zephy Ross (ψευδώνυμο που απορρέει από τον άνεμο Ζέφυρο) είναι Ελληνοκύπριος συγγραφέας, ποιητής, τραγουδοποιός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης του φανταστικού. Τελείωσε το Τμήμα Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης του Α.Π.Θ. και υπήρξε καλλιτέχνης στο Le Fresnoy-Studio national des arts contemporains, δημιουργώντας έκτοτε ταινίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται με το γράψιμο μυθιστορημάτων αστυνομικής φαντασίας, high fantasy και σύγχρονων παραμυθιών για όλες τις ηλικίες.

Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα