Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 19:57

Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Θέρμου (Δευ 3/7/2023 17:00)

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνειημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με θέμα «Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας», στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Σκοπός της ημερίδας είναι να αποτελέσει οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Θέρμου (Επαρ.Οδ. Θέρμου - Ναυπάκτου 6), με ώρα προσέλευσης στις 17:00.

Οι  θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα είναι οι εξής:

  • Συνδυασμοί τροφίμων που ωφελούν την υγεία μας.
  • Μεσογειακή πυραμίδα διατροφής.
  • Συμβουλές για έξυπνες και οικονομικές αγορές ειδών διατροφής.
  • Μαγειρεύω οικονομικά. Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική θέλουν μόνο φαντασία, δείτε πως θα βγάλετε τέλεια πιάτα με λίγα χρήματα.
  • Συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το φαγητό που μας περίσσεψε.
  • Συντήρηση – Διατήρηση τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο:  2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τη Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5000218).

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα