Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 17:34

«Φλόγα Πολιτισμού» με συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, στο Αγρίνιο (Παρ 14/7/2023 21:30)

Με συναυλία του γνωστού συνθέτη και στιχουργού Κωστή  Μαραβέγια,  την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023,, στο Παναιτωλικό Στάδιο Αγρίνιου, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

Τόσο ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης , όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στο κοινό, να διασκεδάσουν με μια ακόμη μοναδική συναυλία.

Η Φλόγα Πολιτισμού ταξιδεύει στο Αγρίνιο με τη φωνή του σπουδαίου τραγουδοποιού Κωστή Μαραβέγια που  τραγουδάει στην πατρίδα του για την πατρίδα του...Ορμώμενος από το στούντιο με το τραγούδι «Ξεχασμένη Ενηλικίωση», αλλά και το νέο του album που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά,  μας προτείνει  να γίνουμε όλοι μέρος μιας συναυλίας-γιορτής  γεμάτης με διάχυτη διάθεση ανταμώματος και διασκέδασης. Δημιουργεί μια σειρά από πολύχρωμα πολιτισμικά μουσικά πάρτι και αληθινές μουσικές γιορτές που εμπλουτίζουν  τις αισθήσεις μας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας με μελωδία και ρυθμό έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και απολαμβάνει τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gomez  (κρουστά, τύμπανα). Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς.  Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που  έχει ως στόχο  τη διάνθιση της καθημερινότητας με πολιτιστικά γεγονότα που συμβάλλουν  στην ενδυνάμωση της σχέσης του ανθρώπου με το κοινωνικό  περιβάλλον,  υπό τους ήχους μουσικής. Να τονιστεί επιπλέον η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκου Κοροβέση ότι «με ποιοτικές συνεργασίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε πολιτιστική πτυχή της Π.Δ.Ε.»,ο Τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ θα συνεχίσει να προσφέρει εμπνευσμένες  δράσεις  Τέχνης στους πολίτες και να δημιουργεί  συνθήκες κοινωνικό-πολιτισμικής συνοχής.

Η είσοδος για το κοινό είναι  ελεύθερη.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα