Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 17:27

Νέα διαδικτυακή συνάντηση για την βιοποικιλότητα την Παρασκευή, στο πλαίσιο του έργου BEST (Παρ 28/7/2023 11:00 π.μ.)

Στο πλαίσιο του έργου BEST “Addressing joint Agro- and Aqua- Biodiversity pressures Enhancing Sustainable Rural Development” («Αντιμετώπιση των κοινών πιέσεων στην Αγρο – και Υδρο – Βιοποικιλότητα, Ενίσχυση της Αειφόρου Αγροτικής Ανάπτυξης»), στο οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει ως εταίρος, δημιουργήθηκε μία Λέσχη Φιλίας με επωνυμία «Λέσχη Φίλων της Βιοποικιλότητας» και δραστηριοποιείται στις γειτνιάζουσες περιοχές της τεχνητής λίμνης Πηνειού.

Εκτός από τη διάδοση και τη διατήρηση της εκάστοτε περιοχής, σημαντική βλέψη της λέσχης αποτελεί η ανάπτυξη του μορφωτικού, του τεχνικού και γενικά του επαγγελματικού επιπέδου των μελών της μέσα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκαν δύο (2) διαδικτυακές συναντήσεις, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και την Τετάρτη 26 Ιουλίου μεταξύ των μελών τη Λέσχης και των εκπροσώπων του έργου BEST, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες θεματικές που σχετίζονται με τη βιοποικιλότητα.

Αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία (1) ακόμα διαδικτυακή συνάντηση με σκοπό την πληροφόρηση των μελών στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του αγροτικού και υδάτινου κόσμου μέσα από δράσεις προστασίας και βελτίωσης του περιβάλλοντος.

Η τρίτη διαδικτυακή συνάντηση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 11 π.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην τρίτη διαδικτυακή συνάντηση της Λέσχης, μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας το σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/86932677231?pwd=ZFNocVZOU1NIZlYwTzdDbzY0RnNFUT09

 

Πολυμέσα

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα