Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 18:08

«Ο γιος» στον θερινό κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ (Παρ 28 - Κυρ 30/7/2023)

Ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος «ΕΛΛΗΝΙΣ», από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου, θα προβάλλει την ταινία

«Ο γιος»

Σκηνοθεσία: Florian Zeller.
Ηθοποιοί: Vanessa Kirby, Felix Goddard, Max Goddard, Hugh Jackman, Shin-Fei Chen, William Hope, Anthony Hopkins, Laura Dern.

Ένα συγκλονιστικό δράμα μιας οικογένειας που παλεύει να ενώσει τα κομμάτια της.

Ο ‘Γιος’ επικεντρώνεται στον Πίτερ (Χιου Τζάκμαν), του οποίου η ζωή με το βρέφος και τη νέα του σύντροφο Μπεθ (Βανέσα Κίρμπι) ανατρέπεται, όταν η πρώην σύζυγός του Κέιτ (Λόρα Ντερν) εμφανίζεται με τον γιο τους Νίκολας (Σεθ ΜακΓκράθ), ο οποίος είναι τώρα έφηβος.

Ο νεαρός φαίνεται να κάνει κοπάνες από το σχολείο εδώ και μήνες και είναι προβληματισμένος, απόμακρος και θυμωμένος. Ο Πίτερ προσπαθεί να φροντίσει τον Νίκολας, όπως θα ήθελε να τον φρόντιζε ο πατέρας του (στον ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς), ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση με τη δουλειά, το νεογέννητο γιο του, και την προσφορά της θέσης των ονείρων του στην Ουάσιγκτον. Ωστόσο, ψάχνοντας στο παρελθόν για να διορθώσει λάθη, χάνει την επαφή για να κρατήσει τον Νίκολας στο παρόν.

Ο Κινηματογράφος λειτουργεί καθημερινά. Ωρα προβολής 21:30

Εισιτήρια: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (με επίδειξη κάρτας).

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη με ένα εισιτήριο είσοδος για δύο άτομα.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα