Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 11:46

Για τέταρτη φορά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Αυγούστου στην Πάλαιρο η Μουσική Βαρκαρόλα που θα ξεκινήσει στις 21.15 από το λιμάνι της Παλαίρου

Συνδιοργανωτής στην 4η Μουσική Βαρκαρόλα είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Παλαιριωτών “Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ”.

Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων με τους ήχους της μουσικής θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023  στις 21:15 από το λιμάνι της Παλαίρου με κατεύθυνση το ξενοδοχείο “Βουνάκι” και μετά θα επιστρέψουν πάλι στο λιμάνι της Παλαίρου.

Όλη η πορεία θα γίνει στην ακρογιαλιά για να ακούγεται καθαρά ο ήχος της μουσικής.

Στην πρώτη βάρκα θα βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια Κορίνα Βρακατσέλη που μαζί με τα πλήκτρα και το σαξόφωνο του Βασίλη Κονίδα   θα μας μαγέψει και θα μας ταξιδέψει στην θάλασσα του Ιονίου Πελάγους.

Οι βάρκες θα είναι στολισμένες με φαναράκια και όλο μαζί το σκηνικό μαζί με τα φαναράκια στον έναστρο ουρανό της Παλαίρου θα δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Μετά το τέλος της Βαρκαρόλας και στις 22:00 με 22.15 θα απολαύσουμε σολο τον Βασίλη Κονίδα στο σαξόφωνο και θα ακολουθήσει στην πλατεία της Παλαίρου μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα .

Η μπάντα του Βασίλη Κονίδα  θα μας ταξιδέψει στον χρόνο μέσα από τραγούδια που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα, ενώνοντας το χθες με το σήμερα.

Θα απολαύσουμε  τραγούδια – διαμάντια από την Ελληνική́ δισκογραφία, 

Σας περιμένουμε όλους να ταξιδέψουμε στην μουσική πανδαισία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στην παραλία και την πλατεία της Παλαίρου.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα