Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 12:40

Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου (Τρι 3/10/2023 18:00)

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ. θα λάβει χώρα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα, Σταυροπούλου 31, 2ος όροφ., Μεσολόγγι 30200 με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 και της υπ’αριθμ. 375/2022 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ., για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Συμπλήρωση της αριθμ. 94/2023 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ι Π Μεσολογγίου στην Περιοχή Συγκοινωνιακού Έργου από το Αστικό ΚΤΕΛ Μεσολογγίου για το έτος 2023 (εισηγητής κ.Καραπάνος Νικόλ.–Αντιδήμαρχος).

2. Μεταβολές & Διαγραφές Χρηματικών Καταλόγων (εισηγητής κ.Καραπάνος Νικόλ.– Αντιδήμαρχος).

3. Έγκριση 2ου Πρακτικού για το έργο «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ» (εισηγήτρια κ.Μελαχρή Περσ.– Αντιδήμαρχος).

4. Έγκριση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ ΚΕΝΤΡΟ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Β ΚΑΤΡΑΚΗ για το οικον. έτος 2023 και έγκριση στοχοθεσίας (εισηγητής κ.Λύρος Κων.–Δήμαρχος).

5. Εισήγηση της Ποιότητας Ζωής για δωρεά του Εργαστηρίου Ζωής «ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΟΥΜΗΣ» στον Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου (εισηγητής κ.Αλετράς Αντ.–Αντιδήμαρχος).

6. Έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδάστριας ΔΙΕΚ Μεσολογγίου (εισηγητής κ.Καραπάνος Νικόλ.– Αντιδήμαρχος).

7. Έγκριση 1ου Πρακτικού Επιτροπής διαγωνισμού «Ριζική Ανακαίνιση Κτηριακού & Επανάχρηση Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου για την Δημιουργία Συνεδριακού Κέντρου - Αγορά και Εγκατάσταση Εξοπλισμού» (εισηγήτρια κ.Μελαχρή Περσ.–Αντιδήμαρχος).

8. Εισηγήσεις της Επιτροπής Παιδείας περί παραχώρησης αιθουσών σχολικών μονάδων (εισηγητής κ.Σωτηρακόπουλος Γεώρ.–Δημοτ. Σύμβουλος).

9. Εισήγηση της Επιτροπής Παιδείας περί κατανομής ποσού σε σχολικές επιτροπές της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (εισηγητής κ.Σωτηρακόπουλος Γεώρ.– Δημοτ. Σύμβουλος).

10. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με αναμόρφωση προϋπ/σμού και τεχνικού προγράμματος οικον. έτους 2023 (εισηγητής κ.Καραπάνος Νικόλ.–Αντιδήμαρχος).

11. «Έγκριση σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Προμήθεια και Τοποθέτηση "Pillars" σε περιοχή αρμοδιότητας Δ.Λ.Τ. Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου» συνολικού προϋπολογισμού 124.000,00 €» στο πλαίσια της αριθ. πρωτ. πρόσκλησης Π101-43 Α/Α ΟΠΣ 7204), του άξονα Προτεραιότητας: 4.3 «Λιμενικές Υποδομές» του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης (Τ.Π.Α) του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής του Ε. Π «ΤΟΜΕΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ́ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ (ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΛΙΜΕΝΩΝ /ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ)» και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης, για την παρακολούθηση της υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης (εισηγητής κ.Λύρος Κων.–Δήμαρχος).

12. Έγκριση απολογισμού έτους 2022 του Δ.Λ.Τ. Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου (εισηγητής κ. Λύρος Κων.–Δήμαρχος).

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Τσώλος

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα