Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 22:44

Ημερίδα για τις καινοτόμες λύσεις και για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής κατάστασης της λιμνοθάλασσας του Αιτωλικού (Παρ 13/10/2023 11:00 πμ)

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας του Περιβάλλοντος και το Εργαστήριο των Συστημάτων Μεταφορών και Βιώσιμης Κινητικότητας, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνουν μια ανοιχτή ημερίδα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου με θέμα: «Καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής κατάστασης της λιμνοθάλασσας του Αιτωλικού»

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν δράσεις περιβαλλοντικής αποκατάστασης ευτροφικών και ανοξικών υδάτων που αξιολογήθηκαν στα πλαίσια του έργου BLUE-GREENWAY (https://blue-greenway.eu/), χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «EEA and Norway Grants» (2021-2023).

Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιάσουμε και θα συζητήσουμε τα αναμενόμενα οφέλη από έξυπνα εργαλεία που αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του έργου, και θα προτείνουμε και θα αξιολογήσουμε οικολογικές/πράσινες επιλογές προμηθειών και λύσεων σε γεωργούς και ψαράδες.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου την 13η Οκτωβρίου, 11:00-13:00.

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα