Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 12:07

Κερδίζοντας στο πόκερ στο Quickwin: Hacks για ερασιτέχνες

Πώς να κερδίσετε στο πόκερ; Αυτή η ερώτηση ανησυχεί τους αρχάριους που παρακινούνται από την επιτυχία των επαγγελματιών παγκόσμιας κλάσης. Το να φτάσετε στο επίπεδό τους είναι δύσκολο και θα χρειαστεί πάνω από ένα χρόνο, ακόμη και αν περνάτε ώρες στο Quickwin καθημερινά. Οι ειδικοί δίνουν τις παρακάτω συμβουλές για να αυξήσετε το ποσοστό των θετικών γύρων και να πετύχετε σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιλογή του σωστού αρχικού φύλλου

Τι κάνουν οι αρχάριοι στο preflop; Συχνά δεν δίνουν μεγάλη σημασία στα χαρτιά τσέπης. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, δεν είναι όλα τα χέρια κατάλληλα για παιχνίδι και κάποια είναι καλύτερα να απορρίπτονται αμέσως. Ακόμη και στη θέση του big blind. Οι επαγγελματίες του Quickwin είναι επιλεκτικοί σε αυτό το θέμα, δεν παίζουν πάνω από 10-15% των αρχικών φύλλων, αλλά εξακολουθούν να καλύπτουν όλα τα έξοδα των υποχρεωτικών στοιχημάτων.
Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά χαρτιά τσέπης με τα οποία θα μπείτε στο παιχνίδι. Εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη τη θέση σας, το στυλ των αντιπάλων σας, τις ικανότητές τους, το μέγεθος του ποτ, το στάδιο του τουρνουά και άλλους παράγοντες. Εδώ είναι τα καλύτερα χέρια με τα οποία μπορείτε να μπείτε στη μάχη σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις:
● Όλα τα ζεύγη από βαλέδες έως ρηγάδες,
● Ρήγας και άσος, ντάμα και άσος, βαλές και άσος,
● Ντάμα και ντάμα του ίδιου χρώματος,
● Βαλές και ντάμα του ίδιου χρώματος.

Η θέση είναι σημαντική

Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος των περισσότερων ανεπιτυχών παικτών πόκερ είναι ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους τη θέση στο τραπέζι, θεωρώντας ότι η θέση στο τραπέζι δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, και αυτό είναι ένα από τα κύρια εμπόδια για να κερδίσετε στο πόκερ στο Quickwin. Αυτό όμως είναι ριζικά λανθασμένο. Όντας στο πιο ευνοϊκό σημείο της κλήρωσης, μπορείτε εύκολα να πάρετε το ποτ, ακόμη και χωρίς να έχετε στο χέρι σας έναν ισχυρό συνδυασμό.

Οι καλύτερες θέσεις είναι αυτές που σας επιτρέπουν να είστε αυτός που κάνει την τελευταία κίνηση. Ο παίκτης γνωρίζει τι έχουν κάνει οι αντίπαλοί του και μπορεί να το λάβει υπόψη του όταν παίρνει την επόμενη απόφασή του.

Μια τελευταία θέση στο τραπέζι ανοίγει τις ακόλουθες ευκαιρίες για τους παίκτες:● Κρίνοντας τη δύναμη των φύλλων των αντιπάλων σε όλες τις επόμενες σειρές. Όσο πιο κοντά είναι το showdown, τόσο πιο ξεκάθαρη είναι η εικόνα.
● Οι μπλόφες είναι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν. Έτσι, είναι δυνατόν να γίνετε νικητής χωρίς να έχετε ισχυρό φύλλο.
● Έλεγχος του ποτ. Με τη βοήθεια των raise και των στοιχημάτων, οι παίκτες πόκερ μπορούν να ορίσουν το ιδανικό ύψος του ποτ, το οποίο θα είναι μειονεκτικό για τους αντιπάλους αλλά ελπιδοφόρο για τον παίκτη.

Έλεγχος συναισθημάτων

Σε κάθε επιχείρηση, τα συναισθήματα μόνο εμπόδιο αποτελούν για ένα άτομο. Το πόκερ στο Quickwin δεν αποτελεί εξαίρεση. Όντας σε κακή διάθεση, εκνευρισμένος και θυμωμένος, ένας παίκτης επιδεινώνει την ποιότητα του παιχνιδιού. Καθισμένος στο τραπέζι του πόκερ, πρέπει να έχετε νηφάλιο κεφάλι και παγωμένο αίμα, να συνδέσετε τη λογική και τα συναισθήματα για να πάρετε τον έλεγχο. Διαφορετικά, οι απώλειες είναι σχεδόν αναπόφευκτες.
Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι η κατάσταση του tilt είναι ένα συναισθηματικό ξέσπασμα που προκαλείται από μια μεγάλη ήττα, μια σειρά αποτυχιών ή, αντίθετα, ηχηρές νίκες.
Όντας αναστατωμένος ένας παίκτης αρχίζει να παίζει ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι. Θέλει να ξανακερδίσει με οποιοδήποτε κόστος. Βάζει υψηλά στοιχήματα με ένα μέτριο φύλλο, κάθεται στο τραπέζι με υψηλότερα όρια και καταθέτει τα τελευταία χρήματα στο λογαριασμό του. Το αποτέλεσμα τέτοιων ενεργειών είναι αρκετά προβλέψιμο - ήττα.

Ο ενθουσιασμός μπορεί επίσης να είναι επιβλαβής. Οι παίκτες αποκτούν υπερβολική αυτοπεποίθηση και επαναλαμβάνουν τις ίδιες ενέργειες που περιγράφονται παραπάνω. Θέλουν όμως να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την περιουσία τους.

Πώς να νικήσετε το tilt στο πόκερ στο Quickwin; Πρέπει να βγείτε από το παιχνίδι και να κλείσετε τον ιστότοπο για λίγες ώρες. Καλύτερα να πάτε μια βόλτα, να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία και να αποσπάσετε την προσοχή σας με άλλα πράγματα. Μόνο τότε καθίστε στο τραπέζι, ήδη με ψυχραιμία και νηφάλιο υπολογισμό, και σταματήστε να σκέφτεστε την αποτυχία. Με αυτή την προσέγγιση, θα φτάσετε πολύ πιο κοντά στη νίκη στο Quickwin.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 15:16
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα