Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 19:06

Βιωματικό εργαστήριο γονέων από το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ στο Αγρίνιο (Δευ 20 & Τετ 29/11/2023 18:00)

Τη Δευτέρα 20.11.2023 και την Τετάρτη 29.11.2023 και ώρα 18:00-20:00, η διεπιστημονική ομάδα του Πολυδύναμου Κέντρου του ΟΚΑΝΑ, στην πόλη του Αγρινίου, διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο γονέων με θέμα: «Πως να συνδεθείς με το σύμπαν των παιδιών σου;

Οι θεματικές που θα αναπτυχθούν αφορούν τις σχέσεις γονέα-παιδιού και πως επηρεάζει στην εμφάνιση του εθισμού ως σύμπτωμα, στη σημασία που έχουν τα όρια στην οικογένεια, καθώς και στους τρόπους ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης του παιδιού με το διαδίκτυο.

Το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ στο Αγρίνιο, παρέχει υπηρεσίες ανταποκρινόμενες στις νέες μορφές συμπεριφορικών εξαρτήσεων και λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», με ΜΙS 5045577.

  • Έγκαιρη διάγνωση και παροχή ψυχοκοινωνικών/ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών
  • Ψυχιατρική εκτίμηση και παρακολούθηση
  • Σχεδιασμός εξατομικευμένου πλάνου θεραπείας σε συνεργασία με το άτομο.
  • Ατομικές ή/και ομαδικές συναντήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της δομής
  • Άμεση διασύνδεση και παραπομπή σε πιο εξειδικευμένες δομές του Δικτύου Θεραπευτικών Υπηρεσιών ή άλλες υπηρεσίες του Ο.ΚΑ.ΝΑ. ή υπηρεσίες άλλων φορέων (θεραπευτικές κοινότητες, μονάδες ψυχικής υγείας, μονάδες αποτοξίνωσης κ.λπ.), εφόσον κρίνεταιαναγκαίο.
  • Κινητοποίηση του οικογενειακού περιβάλλοντος για συμμετοχή στη θεραπευτική διαδικασία.
  • Εστιασμένες παρεμβάσεις (ψυχοκοινωνική/ ψυχοθεραπευτική υποστήριξη, διασύνδεση με δομές ψυχικής υγείας) σε παιδιά και εφήβους που παρουσιάζουν εξαρτητικές συμπεριφορές καθώς και παρεμβάσεις στους σημαντικούς άλλους.

Πληροφορίες για το πολυδύναμο Κέντρο Αγρινίου

Διεύθυνση: Ανδρέα Ίσκου 38Α Αγρίνιο, ΤΚ 30133

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26410  54193

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα