Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 12:47

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων: Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στο Δήμο Αγρινίου (Παρ 24/11/2023 13:00-15:00)

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, και με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, διοργανώνουν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Η εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης πραγματοποιείται μόνο για τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός για τον προληπτικό έλεγχο των μελών του Συλλόγου μπορούν να λάβουν μέρος και μέλη των οικογενειών τους πχ. σύζυγος, μητέρα κλπ.
Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Αγρινίου κ.Κώστα Καλαντζή, το Τμήμα Υποστήριξης Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, για την σημαντική βοήθεια καθώς επίσης και για την παραχώρηση της αίθουσας για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν:
• Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου και ώρες 13:00-15:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του κου Ψειμάδα Νεκτάριου, χειρούργου ορθοπεδικού.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

sinidisi.gr

 

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα