Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 11:10

Αγρίνιο: Η μουσική παράσταση «ο Ήχος της Σιωπής…» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (Σαβ 25/11/2023 20:00)

Η 25η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών για να μας υπενθυμίζει την ύπαρξη αυτής της κοινωνικής παθογένειας αλλά και να μας κινητοποιεί στην κατεύθυνση της ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη Ημέρα–ορόσημο ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, του Δήμου Αγρινίου, θα πραγματώσει σειρά από δράσεις:

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 μ.μ  στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση «ο Ήχος της Σιωπής…» από το μουσικό σχήμα «Άτροπον». Επίσης, θα συμμετέχει στο μουσικό δρώμενο η ομάδα Χορωδίας και Έκφρασης Εφήβων, της   Κ.Ε.Δ. Αγρινίου, «ΗΒΗ».

Ενώ θα γίνει τριήμερη φωταγώγηση  του  κτιρίου  της Τράπεζας της Ελλάδας. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί διανομή των φυλλαδίων του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών, του οδηγού απόδρασης από την κακοποιητική  σχέση  και της χαρακτηριστικής πορτοκαλί κορδέλας καθ’ όλη τη διάρκεια των δράσεων.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα