Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 09:16

Εκδήλωση στην Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με θέμα: «Τα παιδιά συνομιλούν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φώτη Ζησιμόπουλο» (Πεμ 14/12/2023 10:00 πμ)

Ο Δήμος Αγρινίου και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνουν, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο στις 10 π.μ., εκδήλωση με θέμα: «Τα παιδιά συνομιλούν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φώτη Ζησιμόπουλο».

Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων της Γ.Ε.Α., που φέτος για τρίτη φορά κέρδισε το Σπάρταθλο σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ αγώνα, μόλις πριν λίγες ημέρες κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τρεξίματος 24 ωρών στην Ταϊβάν. Έγινε έτσι ο πρώτος Αγρινιώτης αθλητής στίβου, που ανεβαίνει στο βάθρο αντίστοιχης διοργάνωσης.

Με αφορμή αυτή τη μεγάλη διάκριση, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση να γνωρίσουν, αλλά και να συνομιλήσουν με το σπουδαίο αθλητή Φώτη Ζησιμόπουλο. Χρέος όλων μας είναι να φέρουμε τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό και στους ανθρώπους που πρεσβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τα ιδανικά του. Ανθρώπους που διακρίνονται τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο Δημήτρης Ρηγογιάννης (Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδας) και ο Μάκης Κωνσταντάτος (Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου), ενώ το συντονισμό της θα έχει ο Διονύσης Μπαμπαρούτσης (Έφορος Στίβου Γ.Ε.Α.).

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι διοργανωτές θα τιμήσουν το Φώτη Ζησιμόπουλο για τη μεγάλη διάκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τρεξίματος 24 ωρών. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα