Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 14:59

Ιστιοπλοΐα: Προπονητικό camp στο Μεσολόγγι λίγο πριν το περιφερειακό πρωτάθλημα Δ. Ελλάδα-Ιονίων Νήσων (Τετ 3 - Δευ 8/1/2024)

Στο ιστορικό Μεσολόγγι θα διεξαχθεί ο πρώτος σημαντικός εσωτερικός αγώνας της νέας χρονιάς  στα πλαίσια των Περιφερειακών πρωταθλημάτων. Ο λόγος για το πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA4 που θα φιλοξενήσει ο Ν.Ο. Μεσολογγίου από 5 μέχρι 8 Ιανουαρίου.

Νωρίτερα, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει στο Μεσολόγγι προπονητικό καμπ σε αυτές τις δύο κατηγορίες και συγκεκριμένα από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή που θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Αυτά τα καμπ, πλέον, έχουν γίνει θεσμός και τα ζητούν οι αθλητές και οι αθλήτριες σε ολόκληρη τη χώρα, διότι τους δίνεται η δυνατότητα να διδαχθούν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας και να πλουτίσουν τις γνώσεις τους ενόψει των μελλοντικών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης θα είναι παρών και σε αυτό το προπονητικό καμπ, ενώ θα διδάξουν ακόμα ο ομοσπονδιακός προπονητής Α΄ κατηγορίας και καθηγητής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο μάθημα της ιστιοπλοΐας Νίκος Μάλλης και ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής Α΄ κατηγορίας Θοδωρής Καλογερής.

Από τα Περιφερειακά πρωταθλήματα θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες Οπτιμιστ και ILCA4  που θα μας εκπροσωπήσουν στους μεγάλους διεθνείς αγώνες.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

Εκδηλώσεις Σήμερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων