Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 17:04

Δυο διαδικτυακές εκδηλώσεις από το ΚΚΕ (Κυρ 20/12/2020 11:00 πμ και 18:30)

Το ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 20 Δεκέμβρη, δυο διαδικτυακές εκδηλώσεις, όπου όσοι θα την παρακολουθήσουν, θα μπορούν να συμμετέχουν με ερωτήσεις για τα θέματα που παρουσιάζονται.

Η 1η εκδήλωση έχει θέμα «Πανδημία: Τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους δουλειάς» και την πραγματοποιεί το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για την Εργατική και Συνδικαλιστική Δουλειά, στις 11 π.μ.

Στη διάρκειά της θα παρέμβουν νοσοκομειακοί γιατροί, γιατροί Εργασίας και επιστήμονες με αντικείμενο την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι από μεγάλους εργασιακούς χώρους.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού του ΚΚΕ στο Youtube. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(Ερωτήσεις προς τους ομιλητές θα μπορούν να διατυπώνονται στα σχόλια του καναλιού πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης).

Η είναι παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Σοσιαλισμός η απάντηση για τον 21ο αιώνα» που επιμελήθηκε η Ιδεολογική Επιτροπή της ΚΕ, στις 6.30 μ.μ.
Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το «902.gr».

(Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα