Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 12:51

Μεσολόγγι: Ενημερωτική συνάντηση για την αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα (Τρι 6/2/2024 12:00)

Ενημερωτική συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στο Μεσολόγγι, στο επίκεντρο της οποίας θα είναι οι οδηγίες και τα μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας προαγωγής και αγωγής υγείας στη σχολική κοινότητα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, o Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, κος Αθανάσιος Μαυρομμάτης και η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, κα Άννα Μαστοράκου, προγραμματίζουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οδηγίες και μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα” την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι.

Στη ενημερωτική εκδήλωση, προσκλήθηκαν εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αιτωλοακαρνανίας, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Δημόσιας Υγείας, στελέχη της Πρόνοιας και των Συγχρηματοδοτούμενων Κοινωνικών Δομών, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Μεσολόγγι και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου.

Στόχοι της συνάντησης είναι η ολιστική ενημέρωση, η ανταλλαγή καλών πρακτικών, ο συντονισμός των εμπλεκομένων μερών αλλά και η παροχή κατευθυντήριων οδηγιών με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς των μεταδοτικών λοιμώξεων στη σχολική κοινότητα.

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα