Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 15:10

Οι ταινίες "PRISCILLA" και "THE IRON CLAW" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 8 - Τετ 14/2/2024)

Οι ταινίες "PRISCILLA" και "THE IRON CLAW" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 8 έως και την Τετάρτη 14  Φεβρουαρίου 2024 καθημερινά στις 7:00 μ.μ. καθημερινά θα προβληθεί η ταινία:

PRISCILLA

Όταν η έφηβη Priscilla Beaulieu συναντά τον Elvis Presley σε ένα πάρτι, ο άντρας που είναι ήδη ένας σούπερ σταρ του ροκ εν ρολ γίνεται κάποιος εντελώς απροσδόκητος σε ιδιωτικές στιγμές: ένας συναρπαστικός σύντροφος, ένας σύμμαχος στη μοναξιά, ένας ευάλωτος καλύτερος φίλος.

Μέσα από τα μάτια της Priscilla, η Sofia Coppola αφηγείται την αθέατη πλευρά ενός μεγάλου αμερικανικού μύθου, με την μεγάλη αγάπη αλλά και έναν ταραχώδη γάμο ανάμεσα στον Elvis & και την Πρισίλα, από την εποχή που υπηρετούσε στο στρατό μέχρι το ονειρεμένο κτήμα του, την Graceland, σε αυτό το πορτρέτο της αγάπης, φαντασίας και φήμης.

Σκηνοθεσία: Sofia Coppola

Σενάριο :Priscilla Presley, Sandra Harmon & Sofia Coppola

Ηθοποιοί:Cailee Spaeny, Jacob Elordi, Ari Cohen, Dagmara Dominczyk, Lynne Griffin

 

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» , από την Πέμπτη 8 έως και την Τετάρτη 14  Φεβρουαρίου 2024 καθημερινά στις 9:30 μ.μ. εκτός της προβολή της Τρίτης, θα προβληθεί η ταινία:

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΡΟΘΙΑ (THE IRON CLAW)

Η αληθινή ιστορία των αχώριστων αδελφών φον Έριχ, που έγραψαν ιστορία στον απίθανα ανταγωνιστικό κόσμο της επαγγελματικής πάλης στις αρχές της δεκαετίας του '80. Μέσα από τραγωδίες και θριάμβους, κάτω από τη σκιά του επιβλητικού πατέρα και προπονητή τους, τα αδέλφια επιδιώκουν με κάθε κόστος να αφήσουν το ανεξίτηλο σημάδι τους στα πιο διάσημα ρινγκ.

Σκηνοθεσία:

Sean Durkin

Ηθοποιοί:

Jeremy Allen White, Holt McCallany, Maura Tierney, Zac Efron, Harris Dickinson

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα