Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 09:33

Αγρίνιο: Πρόσκληση στη διαδικτυακή δράση «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» (9ος κύκλος) (Τετ 10/4/2024 18:15)

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος μας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία  Ακαδημία για Γονείς» (9ος κύκλος), όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Πρόκειται για 4 - 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024.

Η ενημερωτική δράση πραγματοποιείται από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, ώρα 18:15, ακολουθώντας τον  παρακάτω σύνδεσμο.

https://6p1cf.r.ag.d.sendibm3.com/mk/cl/f/sh/6rqJfgq8dIPRQm1chDhFSmgXAWp/-FVhTepxq7uk

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:           

4η Συνάντηση

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις »

Ελένη Παναγούλη

Παιδίατρος MSc, PhD, Ειδίκευση στην Αναπτυξιακή και Εφηβική Υγεία

Επιστ. Συνεργάτις Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.)

Κων/νος Καλιανιώτης

Ειδικός Παιδαγωγός-Λογοπεδικός, MSc “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας”

Επιστ.. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική, Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα