Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 18:07

Μεσολόγγι: Την Παρασκευή το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» (Παρ 3/9/2021 20:30)

Με το σύνθημα «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό» ταξιδεύει στο Μεσολόγγι το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» την Παρασκευή 3/9.

Αναλυτικά:

Στο Μεσολόγγι ταξιδεύει το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» την Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη, στις 20:30, στο λιμάνι της πόλης, με το σύνθημα «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στην υπερεκατοντάχρονη ιστορία του ΚΚΕ με τίτλο: «Κοίτα! Οι άλλοι έχουν κινήσει…».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία από τον Αλέξανδρο Παγώνη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μεγάλο λαϊκό γλέντι από τους «Μεν+Δε(ν)».

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα γίνεται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, συγκεκριμένα: τρόφιμα μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, μάσκες-αντισηπτικά, τροφές για κατοικίδια κ.α.

Επίσης θα υπάρχει βιβλιοπωλείο των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», με νέες εκδόσεις που μπορεί να προμηθευτεί ο καθένας για να γνωρίσει την πολιτική και τις θέσεις του ΚΚΕ, όπως για τη δασοπροστασία και την πυρασφάλεια, καθώς ιστορικές και λογοτεχνικές εκδόσεις.

agrinionews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 02:23
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα