Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 17:11

Κέντρο πρόληψης ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Καλεί σε δημόσια διαβούλευση τα Δημοσιογραφικά Στελέχη της Αιτωλοακαρνανίας (Δευ 11/10/2021 12:00)

Σε δημόσια διαβούλευση καλεί όλα τα Δημοσιογραφικά Στελέχη της Αιτωλοακαρνανίας, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας «Οδυσσέας» – ΟΚΑΝΑ, για την ακρόαση των τοπικών αναγκών και ιδιαίτερων κοινωνικών χαρακτηριστικών που καταγράφηκαν εν μέσω πανδημίας. «Επειδή η δημοσιογραφική οικογένεια διαδραμάτισε έναν ιδιαίτερα σημαντικό και μοναδικό ρόλο στη ζωή των πολιτών ακόμη και σε περιόδους κοινωνικής απομόνωσης, νιώθουμε την ανάγκη να σχεδιάσουμε από κοινού, πλαίσια, τεχνικές και εργαλεία παρέμβασης στην κοινότητα, ως επόμενα βήματα» σημειώνει το Κέντρο.

Η διαβούλευση θα γίνει την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου & Σμύρνης, Αγρίνιο, 30131).

Την αίτηση συμμετοχής σας μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) έως και την Παρασκευή 01/10/21 στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα