Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2025 13:50

«Αμέτι Μου Χαμέτι μου No 2 στο Αιγαίο» στο Κάστρο Βόνιτσας – Θεατρική παράσταση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Σαβ 2/8/2025 21:15)

Μια μοναδική νεοελληνική κωμωδία που ενώνει την παράδοση με το σήμερα. Η παράσταση  «Αμέτι Μου Χαμέτι μου Νο 2 στο Αιγαίο» φέρνει στη σκηνή την καρδιά της ελληνικής παράδοσης, μέσα από το πρίσμα του χιούμορ και της σάτιρας. Πρόκειται για μια θεατρική εμπειρία γεμάτη ανατροπές και γέλιο με πρωταγωνιστές την ελληνική κουλτούρα και τα τοπικά μας προϊόντα. Προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας και την αναντικατάστατη γοητεία του ελληνικού τουρισμού.

Το κοινό ξεσηκώνεται μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και ευτράπελα που θα διασκεδάσει, θα συγκινηθεί και θα αναγνωρίσει τον εαυτό του μέσα από τους ανθρώπους της γειτονιάς , της αγοράς και της πλατείας!

Η παράσταση διοργανώνεται το Σάββατο 2 Αυγούστου 2025, στο Κάστρο Βόνιτσας και ώρα 21:15.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Μακρής, Μάρκος Λεζές

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

20250723 φωτο θεατρική παράσταση Αμέτι Μου Χαμετι μου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2025 13:50
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

Εκδηλώσεις Σήμερα

διοσκουροι αγρινιο cafe bbq bar

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ