Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026 18:21

"Πόλεις στα μάτια της": Η πρώτη φωτογραφική έκθεση του Γιώργου Λουριδά στο Αγρίνιο (εγκαίνια Πεμ 18/6/2026 20:30, διάρκεια εως Δευ 22/6/2026)

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Αγρίνιο την προσωπική του έκθεση «The White Diaries: Πόλεις στα μάτια της» στο καφέ «Κιμωλία».

Η έκθεση περιλαμβάνει μια σειρά πορτρέτων ηθοποιών από τις ταινίες «Τα Λευκά Ημερολόγια», ενώ τρεις από τις πρωταγωνίστριες θα βρίσκονται εκεί, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία για μια ξεχωριστή συνάντηση.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 18 Ιουνίου, ώρα 20:30, παρουσία του σκηνοθέτη. Κιμωλία Cafe - Bar

Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 18 – Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026
                                   Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 22:30

Κυριακή 21 Ιουνίου | 11:00
Ανοιχτή Συνέντευξη τύπου:

Στον απόηχο του φεστιβάλ της Λήδας, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέντευξη Τύπου στον χώρο της έκθεσης του Καφέ Κιμωλία.
Ο Γιώργος Λουριδάς και συμμετέχοντες της φετινής διοργάνωσης θα συνομιλήσουν με το κοινό, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα μοιραστούν στιγμές και εμπειρίες από το φεστιβάλ.

Η συνέντευξη είναι ανοιχτή στο κοινό, καθώς και στους εκπροσώπους των τοπικών και περιφερειακών μέσων ενημέρωσης της Αιτωλοακαρνανίας.

whites diaries portraits

Διαβάστηκε 26 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

Εκδηλώσεις Σήμερα


διοσκουροι αγρινιο cafe bbq bar

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

GENERAL FRIGO TOOLS

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

AMVRAKIA NEW BANNER

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΛΟΠΥ)

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ