Παρ, 20/5/2022  13:19 
elenfrdeitru
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 19:19

Αγώνας Μπάσκετ μεταξύ Α.Ο. Αγρινίου – Ε.Κ. Καβάλας (Σαβ 22/1/2022 17:00)

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας
Επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Α.Ο. Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας είναι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.
Το παιχνίδι που είναι στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έχει οριστεί για το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 17:00 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης".
Με βάση τη χωρητικότητα του κλειστού του ΔΑΚ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης" και με δεδομένο πως πρέπει να καλυφθεί μόνο το 10% του γηπέδου, ο αριθμός των φιλάθλων που μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα είναι 60.
Λόγω των συγκεκριμένων καταστάσεων που είναι πρωτόγνωρες, κληθήκαμε να αποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθούν οι φίλαθλοι στο γήπεδο για τον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας.
Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως η όποια απόφαση δε θα είναι δίκαιη, καθώς θα αποκλειστούν φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Η απόφασή μας ήταν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου μόνο οι πρώτοι 60 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα προσέλθουν στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα οι μικροί φίλοι της ομάδας μας μέσα από το γήπεδο.
Και αυτό το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ομάδας μας στη σελίδα στο youtube
και οι φίλαθλοι που επιθυμούν μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω της διαδικτυακής μετάδοσης.
Ευχαριστούμε όλους του φιλάθλους για την κατανόηση και ελπίζουμε πως θα είναι η μοναδική φορά που κληθήκαμε να πάρουμε μια τόσο δύσκολη απόφαση.
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα