Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 19:10

Σαββατοκύριακο με δράσεις Messolonghi by Locals (Σ/Κ 5-6/2/2022)

Το Μεσολόγγι των ντόπιων-Messolonghi by locals θέλοντας να εμπλουτίσει την καθημερινότητα μας, διοργανώνει δράσεις εμπνευσμένες από την πολιτιστική ταυτότητα του Μεσολογγίου.

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, Νυχτερινή ξενάγηση στον Κήπο των Ηρώων ενώ την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου οι ντόπιοι μας προσκαλούν σε φωτογραφική εξόρμηση στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας.

Συγκεκριμένα οι δράσεις:

Νυχτερινή ξενάγηση στον Κήπο των Ηρώων

To Σάββατο 05 Φεβρουαρίου, στις 18:00, έχετε τη δυνατότητα να νιώσετε τη συγκίνηση της προετοιμασίας της άμυνας της Ιερής Πόλης,  να περιηγηθείτε με τον Λόρδο Βύρωνα, τον Μάγερ και τους μαχητές της Εξόδου στη μεγαλύτερη υπαίθρια γλυπτοθήκη της Ελλάδας με τα 73 μνημεία παγκοσμίου ενδιαφέροντος και τον Τύμβο των Πεσόντων.

Η ξενάγηση στον Κήπο των Ηρώων πραγματοποιείται από το MESSOLONGHI BY LOCALS στο πλαίσιο της δράσης #βίωσε το Μεσολόγγι και στόχο έχει φοιτητές, οικογένειες και κάθε ενδιαφερόμενος να γνωρίσει την πόλη των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Δηλώσεις συμμετοχής-περισσότερες πληροφορίες: https://forms.gle/thj7sN9xZffg4SYM7

Φωτογραφικό σαφάρι στον γύρο της Κλείσοβας

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 16:00, εξοπλιζόμαστε με κέφι, καλή διάθεση, κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές και εξορμούμε στην Κλείσοβα για ένα διαφορετικό σαφάρι αναζήτησης πλάνων και εικόνων, καθοδηγούμενοι από τον φωτογράφο Γιώργο Ντέκα.

Στο σημείο συνάντησης (Τοπικος Κόμβος_Local Hub) θα συνομιλήσουμε για τις δυνατότητες που μας δίνει ο εξοπλισμός και οι εξωτερικές συνθήκες έτσι ώστε να καταφέρουμε να αιχμαλωτίσουμε με το φακό μας τις ιδιαίτερες εικόνες που μας προσφέρει ο τόπος μας και θα μετακινηθούμε με αυτοκίνητα προς το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας.

Δηλώστε συμμετοχή: https://forms.gle/TP9LPD7KHfLqFVKV8

agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα