Πέμ, 6/10/2022  17:18 
elenfrdeitru
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 23:21

***ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ*** Αγρίνιο: Θεατρική και μουσική παράσταση από τις “Παρούσες” (Δευ 27/6/2022 21:00)

Η Πρωτοβουλία “Παρούσες”, πραγματοποιώντας την πέμπτη δράση τους, σας καλούνε να παραβρεθείτε στη θεατρική και μουσική παράσταση με τον τίτλο «Θραύσματα»*, την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, και ώρα 21:00 μ.μ, στο Αγρίνιο.

~Η ηθοποιός Μαρία Μαυροματάκη, ως Φρόξη Καραμέλα, υπηρετεί υποδειγματικά την σκηνοθετική επιμέλεια της Λουκίας Πιστιόλα στην θεατρική μεταφορά της νουβέλας της Ελένης Πριοβόλου «Η Καραμέλα».

~Ο τραγουδιστής Γιάννης Πανουκλιάς με τους μουσικούς Κοσμά Παπακωστόπουλο (βιολί-κλαρίνο) και Πάνο Μήτσο (λαούτο), επαναπροσδιορίζουν με την ερμηνεία τους τραγούδια της ελληνικής παράδοσης που έχουν ως κοινό παρονομαστή τις πολλές και διαφορετικές μορφές κακοποίησης εναντίον των γυναικών, με την αφηγηματική καθοδήγηση της Λουκίας Πιστιόλα.

~Στην εκδήλωσή μας έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς μας.

Συναντιόμαστε αρχικά στο καφέ Άλβεδον στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι) και στη συνέχεια μεταφερόμαστε στον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου.

Οι “Παρούσες” δημιουργήθηκαν πριν από ένα χρόνο ως ανάγκη να ενώσουμε την φωνή μας με τις φωνές όλων των ανθρώπων ενάντια στην έμφυλη βία και στην ακραία μορφή της την Γυναικοκτονία.

Πολλές φορές τρόποι που αγγίζουν πέρα από το μυαλό και τις αισθήσεις, βοηθούν να ενώσουμε τα θραύσματα της ζωής μας.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Πασιούλα Καρακώστα

Κατερίνα Κιτσάκη

Βανέσα Μιμμή

*Κομματάκια από μεγαλύτερο αντικείμενο που έσπασε.

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 12:11
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα