Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 21:17

Θέρμο: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκδήλωση προς τιμήν του Παύλου Μπακογιάννη (Τρι 26/7/2022 10:00)

Το χαρακτήρα του κατεπείγοντος έχει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Θέρμο που θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (26.07.22) στις 10 το πρωί “δια περιφοράς”, εν όψει της τιμητικής εκδήλωσης για τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη, στις 22 Αυγούστου.

Υπνεθυμίζεται ότι σε αυτήν προσκλήθηκε και ο Κ. Μητσοτάκης από το δήμαρχο Θέρμου,  κατά την πρόσφατη επίσκεψή του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της Παράκαμψης Αμφιλοχίας.

Tα θέματα ημερήσιας διάταξης όπως αναφέρονται στην πρόσκλη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Κωστακόπουλου:

1. Φιλοτέχνηση προτομής του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη με δωρεά του ομογενή Πέτρου Κ. Γρομητσάρη, τοποθέτησή της στον χώρο του Γυμνασίου Θέρμου, διεξαγωγή εκδήλωσης αποκαλυπτηρίων της προτομής και επίδοση αναμνηστικών μεταλλίων στην οικογένεια του εκλιπόντος, όπως και έκφραση ευχαριστιών στον δωρητή.
[Εισηγητής: Κωστακόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου]

Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Θέρμου κ. Σιαδήμας Αλέξανδρος συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).

2. Παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου για πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
[Εισηγητής: Κωστακόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου]

Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Σιταραλώνων κ. Πυλαρινός Φώτιος
συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα