Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 10:56

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Κυπάρισσο Αγρινίου (Σαβ 13 - Δευ 15/8 & Σαβ 10/9/2022)

Το ΔΣ του Πολιτιστικού εξωραϊστικού συλλόγου Κυπαρίσσου στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις μας. ..

Η Κυπάρισσος είναι ένα χωριό των Παρακαμπυλίων γεμάτο ζωή και δράσεις . Από το 2013 που δραστηριοποιήθηκε ο Σύλλογος Κυπαρίσσου αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι των εκδηλώσεων στο νεανικό δυναμικό του, όλων των ηλικιών , με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει και να ‘’ζυμώσει’’ την όρεξη και την διάθεση για τα πολιτιστικά της περιοχής στις νεότερες γενιές. Δυστυχώς από αυτές τις εκδηλώσεις απουσιάζει το στοιχείο του αθλητισμού λόγω της έλλειψης των αθλητικών εγκαταστάσεων .

Παρόλα αυτά μετράμε εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν γυμναστικές και χορευτικές επιδείξεις, εικαστικές δραστηριότητες, παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού , αναβίωση και κατασκευή παραδοσιακών παιχνιδιών, θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, παραστάσεις Καραγκιόζη , τουρνουά FIFA, αγώνα paintball κλπ. Φέτος προσκαλούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας στα ΄΄ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΑΜΏΜΑΤΑ΄΄ στις 13 Αυγούστου και ώρα 6:30μμ για να διασκεδάσουμε , να παίξουμε και να δημιουργήσουμε!

15 Αυγούστου, ανήμερα της Παναγίας και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί BBQ GRILL PARTY, στην βρύση του χωριού, με μπύρες, μουσική και σουβλάκια.

10 Σεπτεμβρίου , αφιέρωμα συναυλιακού τύπου, στην Μικρασιατική Καταστροφή και στο έργο του μουσικοσυνθέτη Απόστολου Καλδάρα.

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα