Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 18:10

Διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 στις 15:00

Διπλή θα είναι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, στις 3 μ.μ. θα ξεκινήσει η 18η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την «Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2023» με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνα  Ζαΐμη.

Στη συνέχεια και ώρα 5 μ.μ. θα ακολουθήσει η 19η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την «Έκθεση πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 01/01/2022-30/06/2022» με εισηγητή τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΔΕ, Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Ανδρέα Φίλια.

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα, με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

Επίσης, οι συνεδριάσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της υπηρεσίας live streaming: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12620

*Ακολουθούν οι ημερήσιες διατάξεις

 

Πολυμέσα

Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

Εκδηλώσεις Σήμερα

διοσκουροι αγρινιο cafe bbq bar

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ