Παρ, 7/10/2022  02:45 
elenfrdeitru
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 19:16

Μάθετε πώς θα βελτιώσετε τη διατροφή των παιδιών σας – Ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώνει για διαδικτυακή ημερίδα (Τρι 20/9/2022 18:00)

Ο Δήμος Ξηρομέρου αποτελεί μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και στo πλαίσιo αυτό, βοηθά ώστε να προβάλλονται οι σημαντικές και πολυποίκιλες δράσεις του.

Σας καλεί να παρακολουθήσετε ένα Νέο κύκλο Διαδικτυακών Ημερίδων από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, για τη βελτιστοποίηση των πρακτικών στη διατροφή των παιδιών, με το ακρωνύμιο Best-ReMaP.

Η δράση αυτή  στοχεύει στη βελτίωση της σύστασης των τροφίμων, που καταναλώνονται από παιδιά στις χώρες της Ευρώπης, στη μείωση του αντίκτυπου της επιβλαβούς διαφήμισης των τροφίμων στα παιδιά, στη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων γευμάτων σε δημόσιες δομές καθώς και στην ενίσχυση της δικτύωσης των εμπλεκόμενων με τη διατροφή φορέων, σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Οι διαδραστικές συναντήσεις αφορούν: εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και γενικό πληθυσμό, για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.

Η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα είναι στις 20/9/2022: «Βελτιώνοντας τη Διατροφή των Παιδιών» και ώρα 18:00-19:30.

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα πατήστε εδώ.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα για τις ανωτέρω ημερίδες εδώ.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση για τις ανωτέρω ημερίδες εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλείστε να την υποβάλλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα