Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 11:36

Εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμφιλοχίας Χριστούγεννα 2022 - Πρωτοχρονιά 2023 (Παρ 9/12/2022 - Κυρ 1/1/2023)

Φέτος σας περιμένουμε όλους στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμφιλοχίας!

Ο Δήμος Αμφιλοχίας σας προσκαλεί όλους να απολαύσετε το πλούσιο πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων που συνδιοργανώσαμε σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής μας. Ελάτε να φωτογραφηθούμε με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, να τρέξουμε ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες στο Amfilochia Christmas Run, να απολαύσουμε θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, κάλαντα και μουσική, να φωτίσουμε και να στολίσουμε γιορτινά κάθε γωνιά του Δήμου μας!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αμφιλοχίας:

Άναμμα Χριστουγεννιάτικων Δέντρων

Φωταγωγούμε τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στις έδρες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας!

 • Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Χαλκιόπουλο
 • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην Αμφιλοχία, με συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής και τις Χορωδίες του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας και του Κέντρου Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ»

Ενημέρωση 13/12/2022 : Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αμφιλοχίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30.

 • Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Μενίδι

Ενημέρωση 12/12/2022 : Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή, η προγραμματισμένη για Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου Μενιδίου μετατίθεται για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.

Στολισμός της Κεντρικής Πλατείας Αμφιλοχίας από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων

Οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας στολίζουν με πολύχρωμα διακοσμητικά και τις δικές τους δημιουργίες τα δέντρα της Κεντρικής Πλατείας!

 • Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 10:00: 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμφιλοχίας
 • Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 10:00: 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμφιλοχίας
 • Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 10:00: 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμφιλοχίας

Εκδηλώσεις στο Κ.Α.Π.Η. Αμφιλοχίας από το ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α.

 • Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00: Παραμύθια και τραγούδια που ζεσταίνουν την καρδιά, που ταξιδεύουν στο όνειρο, από την «Παραμυθοκλωστή» για όσους αισθάνονται παιδιά!
 • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 16:30: Γιορτή με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας

Amfilochia Christmas Run

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 19:00: Για πρώτη φορά στην Αμφιλοχία τρέχουμε ή βαδίζουμε στο Amfilochia Christmas Run! Φορώντας σκούφους και στολές Αι-Βασίλη, ξεκινάμε από το «μπασκετάκι» και τρέχουμε ή περπατάμε στις οδούς Γεωργίου Στράτου, Βασιλείου Καραπάνου και Χαβίνη, στρίβουμε στη διασταύρωση της πλαζ και επιστρέφουμε για το μεγάλο τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία όπου μας περιμένει μια μοναδική χορευτική επίδειξη από μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας «Προμηθέας»!

Χριστουγεννιάτικη Γειτονιά στην Κεντρική Πλατεία Αμφιλοχίας από το ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 1 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως τις 20:00 κάθε μέρα: Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του υποδέχονται τους μικρούς τους φίλους και φωτογραφίζονται μαζί τους στα ξύλινα σπιτάκια. Μοιράζουν ζεστή σοκολάτα σε όλους και χρωματίζουν με υποαλλεργικά υλικά δημιουργώντας φανταχτερά face και hand paintings!

Υπαίθριο DJ Party με ηχεία στην είσοδο της οδού Χαβίνη (από την οδό Νικολάου Στράτου)

 • Σάββατο 24 Δεκεμβρίου – Παραμονή Χριστουγέννων
 • Σάββατο 31 Δεκεμβρίου – Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Αμφιλοχίας

Χριστουγεννιάτικες Θεατρικές Παραστάσεις

 • Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Μενίδι (Δημοτικό Σχολείο)
 • Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Χαλκιόπουλο (Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου)

Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από τη Δημοτική Φιλαρμονική

Η Δημοτική Φιλαρμονική θα παίξει τα κάλαντα στις γειτονιές της Αμφιλοχίας την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ ενδιάμεσα των γιορτών θα σκορπίσει εορταστικές νότες στο Μπαμπαλιό, το Χαλκιόπουλου, τον Εμπεσό, τον Θύαμο, τη Φλωριάδα και το Μενίδι!

Συνδιοργάνωση Εορταστικών Εκδηλώσεων: Δήμος Αμφιλοχίας – ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α. – Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας – Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Αμφιλοχίας – Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Χαλκιοπούλων και Μενιδίου

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 12:47
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

Εκδηλώσεις Σήμερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων