Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 22:47

Ναύπακτος: Η θεατρική απόδοση του παραμυθιού «Η Ανάσσα του Πάγου» της Αριάδνης Δάντε στο Τεχνουργείο από το 3ο Νηπιαγωγείο (Παρ 16/12/2022 20:00)

Χριστούγεννα σημαίνουν χαρά, γιορτή, χαμόγελα, δώρα, αισιοδοξία, αγάπη και σίγουρα καλοσύνη. Φυσικά, όταν τα παιδιά παίρνουν ρόλους και ανεβαίνουν στη θεατρική σκηνή για να μεταδώσουν όλα τα παραπάνω μηνύματα, τα Χριστούγεννα γίνονται εντελώς μαγικά και παραμυθένια.

Τα φετινά Χριστούγεννα, το 1ο Τμήμα του 3ου Νηπιαγωγείου Ναυπάκτου της ταλαντούχας νηπιαγωγού, Ελένης Δημητρέλλου, αποφάσισε να ανεβάσει τη θεατρική απόδοση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού "Η Ανάσσα του Πάγου" της Αριάδνης Δάντε, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τσιπούπολη και να στηρίξει με τον πιο γλυκό τρόπο τον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού".  

Την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00, ο Πολυχώρος Τέχνης "Τεχνουργείον" θα γεμίσει με ξωτικά, ταράνδους, χιονονιφάδες, νεράιδες, ταχυδρόμους, καλικαντζαράκια και φυσικά τη βασίλισσα Ανάσσα και τον Άι Βασίλη, για να υπενθυμίσουν σε όλους πως "Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά και οι επιθυμίες των παιδιών αξίζουν θαύματα". 

AriadniDante-EleniDimitrellou.jpg

Καλούμαστε λοιπόν να δηλώσουμε παρόντες και παρούσες σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια των παιδιών, αλλά και της Ελένης Δημητρέλλου και να αγκαλιάσουμε τα τρυφερά μηνύματα που εκπέμπονται μέσα από τον έμμετρο λόγο της συγγραφέως Αριάδνης Δάντε.

Υπενθυμίζουμε ότι με την αγορά του παιδικού βιβλίου "Η Ανάσσα του Πάγου" προσφέρεται ποσοστό 10% επί των πωλήσεων στον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Ο πολυχώρος Τέχνης "Τεχνουργείον" βρίσκεται στην οδό Πλαστήρα 48 (Γρίμποβο) στη Ναύπακτο. 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 22:49
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα