Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 12:25

***ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ*** Η θεατρική παράσταση "ΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" απο το ΑΝ.ΘΕ.Αγρινίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο (Σαβ 18/2/2023 20:15)

ΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Μας το ζητήσατε και το ξαναπαίζουμε!

Η μεγάλη επιτυχία της πρεμιέρας στη κωμωδία μας ''Ξε…μένουμε Σπίτι'' που παρουσιάσαμε το περασμένο Σεπτέμβριο στο ΕΛΛΗΝΙΣ αλλά και τα ευμενή σχόλια από τους θεατές που την είδαν και ενθουσιάστηκαν, μας παρότρυναν να το ξαναπαίξουμε για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Έτσι προγραμματίζουμε μερικές παραστάσεις για την εαρινή και καλοκαιρινή σεζόν του 2023.

Το ''Ξε…μένουμε Σπίτι'' είναι μια σύγχρονη κωμωδία που ανεβάζει τον θεατή στη σκηνή και τον κάνει συμπρωταγωνιστή, σκορπώντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Η δομή του έργου κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας. Η πλοκή του έργου και οι διάλογοι είναι ευρηματικοί, οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη και τελικά βγάζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο. Οι θεατές μπαίνουν πολλές φορές στις θέσεις των ηθοποιών και γίνονται συμπρωταγωνιστές, αφού το έργο γράφτηκε για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης: Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Κατερίνα Κουτσικάκη, Δώρα Μανίκα, Μάριος Ντζογάνης, Ανδρέας Μουντούρης και Θανάσης Παπασπύρου. Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας.

Κείμενα-σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας.

Ξεκινάμε από το Αγρίνιο το Σάββατο 18/2/23 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου ώρα 18:15 και θα δοθεί μόνο μία παράσταση.

Γενική τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ.

Κάντε έγκαιρα τις ηλεκτρονικές κρατήσεις στο www.opentheater.gr καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 20:41
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα